Cxense Display

10 minutters salat

Kvisten har endnu engang fået fornemt besøg fra Berlin. 🙂
Faktisk har Berlin også fået fornemt besøg af mig – jeg og en skøn veninde er nemlig på besøg hos Cille i disse påskedage. Få et indblik i, hvad vi laver i Berlin på Instagram – følg @koekkenetpaakvisten. 🙂

Jeg giver nu ordet til Cille:

“Her i Berlin sneede det i morges, og sneen er her til aften blevet udskiftet med skybrud og stormvejr (Mine kilder fortæller mig, at vejret er lige så crappy i DK).

Med andre ord: Hvem orker at gå i supermarkedet? – ikke mig.

Derfor passede det mig mægtigt, at der stortset ikke skulle mere end 1 bakke cherrytomater, 1 avocado og friske krydderurter til at lave denne supernemme salat.

Salaten er ikke bare hurtig at lave, men også nærende og mættende – tomaterne indeholder store mængder lycopen, hvilket virker styrkende på dit immunforsvar og fedtet i avocadoen og olivenolien er med til at gøre dig mæt og styrke dine led og din hud med gode fedtstoffer.

10 MINUTTERS SALAT:
– 1 hel bakke cherrytomater
– 1 avocado
– Oliven
– Persille
– Mandler
– Drys: eksempelvis gojibær, græskarkerner, pinjekerner (eller hvad du ligger inde med af knas i skabene)

Dressing:
– 1 spsk. Balsamico
– 1 spsk. Olivenolie
– 1 spsk. Øko Mayonnaise
– 1 tsk. Sennep
– Citronsaft
– Dild (så meget du lyster)

1. Halver tomaterne
2. Skær persillen i små stykker og bland med tomaterne
3. Hæld olivenolie, balsamico, salt & peber over
4. Skær avokadoen i skiver
5. Anret tomaterne i en dyb skål, læg oliven i den ene side, avocadoen i den anden side
6. Bland ingredienserne til dressingen og hæld dressing + drys over salaten

Velbekomme og god påske
// Cille.”


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *