Cxense Display

Bønnepasta med blandede svampe og verdens bedste pesto

BØNNEPASTA MED BLANDEDE SVAMPE OG VERDENS BEDSTE PESTO.

Hvis der er nogen, der ikke så mit første opslag om bønnepasta, som jeg brugte i min udgave af spaghetti carbonara, kan I selvfølgelig gå ind og finde den – ellers gentager jeg, for god ordens skyld, lige mig selv…

Bønnepasta er det nye!!!
Når man har en sund livsstil, er der mange, der mener, man “mangler en hel masse”, “går glip af alt det gode” og “går på kompromis med smagen”. Det er jeg faktisk fuldstændig, dybt uenig i! Lige med undtagelse af pasta.. Gud, hvor jeg savner pasta. Apropos gud, så må han have hørt mine mange bønner. For endelig var det her, svaret på mine bønner – bønnepasta.
Bønnepasta er lavet på enten hvide, sorte eller edemame/sojabønner, det er sundt, fuld af fibre og proteiner, og så føles og smager det faktisk som pasta. Vi fortsætter lige med de bibelske referencer – jeg var i himlen, pastahimlen.

Pestoen indeholder kun få ingredienser, så sørg nu for, at vælge nogle lækre råvarer – meget gerne økologisk.

VERDENS BEDSTE PESTO:
– Et bundt økologisk basilikum
– Et bundt økologisk persille
– 2 dl god olivenolie
– 3 fed hvidløg
– 75 gram pinjekerner
– 75 gram god parmesan ost
– 1/2 spsk. honning
– 1/2 spsk. citronsaft
– ca. 1/2 tsk. salt
– lidt friskkværnet peber

1. Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager farve.
2. Vask krydderurterne og brug alle bladene.
3. Bland det hele sammen i en blender og blend (eller en foodprocessor, hvis man har sådan én – kommer an på, hvilken konsistens, man ønsker).

BØNNEPASTA MED BLANDEDE SVAMPE OG VERDENS BEDSTE PESTO:
– 200 gram bønnepasta (jeg bruger de tynde)
– 200 gram blandede svampe
– 2 løg
– verdens bedste pesto
– evt. ristet parmaskinke

1. Hak løg og svampe og svits dem på en pande eller i en wok.
2. Kog bønnepastaen i ca. 5 min.
3. Kom den
Færdigkogte bønnepasta i panden/wokken.
4. Tilsæt ønsket mængde pesto og bland det hele sammen.

Server evt. med lidt revet parmesan og frisk basilikum.

Velbekomme. 🙂

 


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *