Cxense Display

Æggesalat

Jeg har udskiftet de mindre sunde sager med en masse proteiner i den her lækre æggesalat.
Den tager nærmest kun samme tid at lave, som at koge et æg. 🙂

Den er allerede blevet en favorit frokost/madpakke her på Kvisten. Især ovenpå et af mine hjemmebagte brød. 🙂

Æggesalat:
– 4 æg
– 1,5 dl hytteost
– 1/2 dl skyr
– 1-2 tsk. karry
– 1 tsk. honning
– 1 tsk. olivenolie
– smag til med urtesalt og friskkværnet peber
– karse som topping

1. Kom æggene i kogende vand og kog dem i 10 minutter.
2. Kom hytteost, skyr, karry, honning, olivenolie, urtesalt og peber i en skål og blend det med en stavblender.
3. Pil og hak æggene og kom dem derefter i skålen med de andre ingredienser.

Server evt. på hjemmebagt stenalderbrød, frø- og kernebrød eller verdens bedste knækbrød toppet med karse. 🙂

Velbekomme. 🙂


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *