Cxense Display

Bagte, fyldte svampe

Jeg fandt på en nem og mega lækker ret i dag, som jeg gerne vil dele med jer.

Jeg spiste den som frokost i dag, men jeg vil også servere den som forret engang.

Er I klar til verdens længste overskrift? 🙂
Her kommer den…

BAGTE PORTOBELLOSVAMPE FYLDT MED AVOKADOCREME MED HYTTEOST OG TRE SLAGS LØG – TOPPET MED REJER OG CITRONSKAL:
(Opskriften giver 3-4 svampe med fyld).
– 3-4 portobellosvampe
– rejer
– 1 avokado
– 2 dl hytteost
– 2 forårsløg
– 1 fed hvidløg
– ca. 2 spsk. purløg
– 1 tsk. citronsaft
– smag til med urtesalt og peber.

1. Skyl svampene, hvis du har tid til at vente på de tørrer – hvis ikke børst da forsigtigt svampene fri for jordrester. Knæk svampestokkene af og dryp dem med lidt olie og drys med salt og peber. Bag dem ved 180 grader i 15 min.
2. Hak alle slags løg.
3. Mos avokadoen i en skål med en gaffel og tilsæt de tre slags løg, citronsaft og salt og peber. Bland forsigtigt hytteosten i.
4. Kom avokadocremen i svampene og top med rejer og evt. lidt revet øko citronskal.

Tip: Jeg bruger en økologisk hytteost med en fedtprocent på 4, da proteinindholdet er højere end i den fedtfattige udgave. Nåå ja, og fordi jeg ikke er fedtforskrækket.

Velbekomme. 🙂


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *