Cxense Display

Bananmuffins

Vi fik disse sunde og lækre bananmuffins til morgenmad i dag. Jeg synes dog mere de hører ind under kage/dessert-kategorien – eller måske som en del af en skøn hjemmelavet brunch. 

BANANMUFFINS:
(ca. 8 muffins)
– 2 dl groft speltmel
– 1 tsk. bagepulver
– 1 tsk. natron
– 1/2 tsk. kanel
– 3/4 tsk. salt
– 2 spsk. kokosolie
– 2 spsk. mælk efter eget valg (jeg brugte rismælk)
– 1 tsk. ren vanilje eller kornene fra en vaniljestang
– 2 spsk. ahornsirup
– 1,5 spsk. citronsaft
– 2-3 spsk. sukrin
– 2 dl mosede eller blendede bananer
– Evt. mørk chokoladestykker og eller hakkede nødder (jeg lavede mine uden i dag).

1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Bland alle de tørre ingredienser i en skål og alle de våde i en anden.
3. Bland det tørre ingredienser sammen med de våde.
4. Hæld dejen i smurte muffinsforme og bag i 25-30 min.

Velbekomme. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *