Cxense Display

Bananpandekager

Bananpandekager

Mine bananpandekager er helt klart en af mine yndlings opskrifter og de er storfavorit her på kvisten.

De er sunde, glutenfri, laktosefri sukkerfri og bare en fantastisk start på dagen.

BANANPANDEKAGER:
(10 stk.)
– 4 bananer
– 4 æg
– 8 dl. grovvalsede havregryn (indeholder flere fibre end finvalsede)
– 4 tsk. kanel
– 1 tsk. salt
– 1 tsk. ren vanilie (eller kornene fra en vaniliestang)
– 1-2 spsk. kokosolie (andet olie kan også bruges)
– 1 liter mælk (jeg bruger rismælk eller mandelmælk – da de får en bedre konsistens til stegning og af en eller anden mærkelig grund er langt nemmere at styre end ved brug af almindelig mælk).

Tip:
For en mere proteinrig pandekage kan man f.eks. tilsætte bipollen og hampfrø.

Kom alle ingredienser i en blender og blend rigtigt godt. Blandingen passer helt perfekt i en 1,8 liters blender.
Steg dem på en pande i kokosolie.

Serveringsforslag:
De kan spises uden noget, med marmelade, kokossukker, sukrin, sirup, frisk frugt, hakkede nødder, peanutbutter, hasselnøddesmør, chokolade, kakaonibs etc.
Vi spiser dem oftest med marmelade sødet med æblemost i stedet for sukker og en blanding af kanel og sukrin – fantastisk erstatning for sukker – jeg er stor fan!

 Velbekomme. 🙂

4 kommentarer

  • det lyder virkelig lækkert! Hvor køber du mandelmælk henne?

    Jeg synes ikke det er til at finde nogen steder

    • Hej Susie

      Tak. 🙂 Det kan du købe de fleste steder. Føtex, Netto, Fakta, helsekostbutikker osv. 🙂

  • Jeg har lige lavet bananpandekager til aftensmad, hold nu op de var gode, lækre med en skøn smag. Alle i familien var vilde med dem…. mums :-)))

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *