Cxense Display

Blåbærmuffins (babyvenlige)

Blårbærmuffins til folk i alle aldre – også babyer.

De her sunde blåbærmuffins med skjult spinat indeholder hverken sukker, gluten eller laktose.
Til gengæld smager det hammergodt og kan nydes af folk i alle aldre.
De er babyvenlige, men større børn og barnlige voksne vil helt sikkert også elske dem. 🙂
Se lige ingredienslisten.. masser af næring, fibre, sunde fedtstoffer, grønt og lækkert!

Selvom jeg ikke skriver det i mine opslag, bruger jeg stort set altid økologiske råvarer. Det er der mange gode grunde til at vælge – især også når det er til de mindste skabninger. Læs de bedste grunde til at vælge økologi her: www.økologi.dk

Det skal dog lige nævnes, at jeg i bagklogskabens lys, sidder tilbage med blåbærplettet babytøj og en “note to self” om at Elva får dem serveret uden blåbær næste gang. 😀 Eller måske er det ikke så slemt, hvis man blender dem i dejen?!

Blåbærmuffins:

(ca. 12 stk.)

– 3 modne bananer
– 2 dl usødet æblemos
– 3 dl havregryn
– 1/2 dl kokosfibermel
– 100 gram spinat (jeg brugte frossen spinat)
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– 2 æg
– 1 dl kokosolie
– evt. 100 gram blåbær

Vejledning:

1. Tænd ovnen på 175 grader almindelig ovn.
2. Kom alle ingredienserne, undtaget blåbærrene, i en blender og blend grundigt.
3. Bland blåbærrene i dejen.
4. Fordel dejen i en muffinform som enten er smurt eller beklædte med papirforme og bag dem i ca. 30 min.

Velbekomme. 🙂