Cxense Display

Bønnepasta med friske figner, feta og serano

YDERST velsmagende efterårs-pastaret med glutenfri, økologisk bønnepasta, som består 100% af sojabønner – og derfor er rige på proteiner og fibre. 🙂

Bønnepasta med figner, feta og serano:
(fire personer)

  • 400 gram bønnepasta tilføj til kurv 
  • 3 friske figner
  • 300 gram god feta
  • 1 squash
  • 150 gram spinat
  • 3 rødløg
  • 3-4 fed hvidløg
  • 2 spsk. granatæblebalsamico
  • 1 dl pastavand
  • ca. 60 gram seranoskinke
  • en håndfuld pistacienødder
  • krydderurtesalt og friskkværnet peber.

 

  1. Bag seranoskinken ved 200 grader i ca. 15 min.
  2. Kog bønnepastaen som anvist på pakken (5 min.) i krydderurtesaltet vand.
  3. Snit rødløgene, pres hvidløgene og riv squashen på et rivejern og sauter det og spinat i lidt olie på en dyb pande eller i en wok.
  4. Skær fignerne i små både og hak fetaen.
  5. Tilsæt granatæblebalsamicoen og lad det koge op i ca. 30 sek. Tilsæt derefter fetaen og dernæst pastavandet. Lad det blive til en slags sovs inden bønnepastaen vendes deri.
  6. Top med hakket seranoskinke og hakkede pistacienødder.

 

Velbekomme. 🙂


4 kommentarer

  • Det ser og lyder bare så mega lækkert, men det jeg fik lavet smagte ikke ret godt 🙁 gad vide hvad jeg har lavet ged i.. Øv bøv.. Forresten så står der spinat i ingredienserne, men der står ikke hvornår det skal i? 🙂 glæder mig nu alligevel til at prøve din cabonara, for bønnepasta er jo for Nice!

    • Hej Kamilla 🙂

      Hvor ærgerligt at dit resultat ikke blev godt. Vi er helt vilde med den herhjemme.
      Okay, det retter jeg lige til. Tak. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *