Cxense Display

Bønnespaghetti med kylling og karry i “flødesauce”

Sund, nem aftensmad. Lav den perfekte proteinrige pastaret med bønnespaghetti kylling og karry i "flødesauce"

Jeg har sundhedsoptimeret endnu én af de så velkendte café-pastaretter – og den smager himmelsk, hvis jeg selv skal sige det! 😀

Og så er det en sund, proteinrig og mættende aftensmad, som er hurtig at lave og yderst vanedannende – så er du advaret. 😉

BØNNESPAGHETTI MED KYLLING OG KARRY I “FLØDESAUCE”:

(ca. fire personer)

– 1 pose bønnespaghetti
– 400-500 gram kyllingefilet, skæres i passende, små stykker
– 600 gram hytteost (minimum 4%, VIGTIGT ellers skiller det)
– 2 spsk. karry
– 1/2 broccoli, skåret i mindre buketter
– 1 orange peberfrugt, i tern
– 2 løg, hakket
– 4 fed hvidløg, presset
– 1 spsk. himalaysalt
– friskkværnet peber
– en lille håndfuld sojaristede pistacienødder (se punkt 2)
– purløg
– smagsneutral kokosolie til stegning

1. Blend hytteosten med en stavblender.
Rist pistacienødderne på en tør pande ved middel varme til de bliver gyldne. Tilsæt 2 spsk. soja og tag panden af blusset.
3. Kog bønnespaghettien som anvist på pakken.
2. Svits karry i smagsneutral kokosolie i en wok eller en dyb pande og tilsæt derefter løg og hvidløg og sauter i nogle minutter.
3. Tilsæt kylling, broccoli og orange peber og sauter igen i nogle minutter.
6. Tilsæt den blendede hytteost. Lad det simre nogle minutter og smag til med himalaysalt og friskkværnet peber. Bland det hele sammen med bønnespaghettien til sidst.

Server med sojaristede pistacienødder og purløg.

Velbekomme. 🙂

TILFØJ VARER TIL KURV:
Bønnespaghetti, øko
Himalayasalt, øko
Smagsneutral kokosolie, øko


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *