Cxense Display

Bønnespaghetti med oksekød og røget paprika i “flødesauce”

Bønnespaghetti med oksekød og røget paprika i "flødesauce"

Lige nu er jeg i Lissabon og skal snart ud og spise en lækker middag i den hyggelige by. 🙂 Jeg synes ikke, I skal snydes for en lækker middag derhjemme… Så her får i et dejligt bud på en hurtig og nem omgang sund og proteinrig aftensmad! 🙂

Endnu engang har jeg brugt det smarte trick med at blende hytteost, for at få en mere proteinrig flødesauce. Det er altså virkelig lækkert!!

Bønnespaghetti med oksekød og røget paprika i “flødesauce”
(til ca. 4 personer)
– En pose bønnespaghetti
– 400 gram hakket oksekød
– 600 gram hytteost (minimum 4%, VIGTIGT ellers skiller det)
– 1 squash, i tern
– 200 gram frisk spinat
– 200 gram blandede svampe
– 3 løg, hakket
– 4 fed hvidløg
– 2 spsk. paprika
– 2 tsk. røget papkrika
– himalayasalt
– friskkværnet peber
– smagsneutral kokosolie til stegning

1. Blend hytteosten med en stavblender.
2. Bønnespaghettien koges som anvist på pakken.
3. Kom smagsneutral kokosolie i en wok eller en dyb pande og svits røget paprika. Tilsæt løg og hvidløg og sauter i nogle minutter.
4. Tilsæt derefter oksekød, svampe og squash og sauter igen i nogle minutter.
5. Tilsæt den blende hytteost.
6. Tilsæt spinat og lad det falde sammen.
7. smag til med salt og peber.

Bland bønnespaghettien sammen med retten inden servering.

Velbekomme. 🙂

TILFØJ VARER TIL KURV:
Bønnespaghetti, øko
Himalayasalt, øko
Smagsneutral kokosolie, øko


2 kommentarer

  • Dejlig ret 🙂

    Dejligt med Portugal, mon de har bedre vejr der end vi har her nu?
    Du må nyde det i Lissabon 🙂
    Jeg kan godt lide dine skrevne ord på blokken i din Header, de dækker meget godt sådan jeg selv gør.

    Hilsner og god ferie 🙂

    • Hej Maria

      Lissabon var skøn – og det samme var vejret. 🙂

      Dejligt du kan lide retten. Den er nu også god. 😉

      Mange tak. 🙂

      Bedste hilsner
      Stephanie.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *