Cxense Display

Bønnespaghetti med rødbede og timian i “flødesauce”

Den her smukke vegetariske pastaret er en proteinbombe, som er proppet med sundhed og ikke mindst lækkerhed!

Jeg har for nylig gjort mig den fantastiske opdagelse, at stavblendet hytteost opfører sig som flødesauce i pastaretter! Så værsgo’, her får I opskriften på den første, men bestemt ikke sidste, ret “flødesauce”… 🙂

BØNNESPAGHETTI MED RØDBEDE OG TIMIAN I “FLØDESAUCE” MED SOJARISTEDE PINJEKERNER OG PARMASKINKE:
(4 personer)
– En pose bønnespaghetti
– 600 gram rødbeder
– Revet citronskal fra en øko citron
– 2 rødløg, hakket
– 3 fed hvidløg, presset
– 400 gram hytteost (minimum 4%, VIGTIGT ellers skiller det)
– En håndfuld frisk timian, hakket
– 2 spsk. æbleeddike
– En pose pinjekerner (90 gram) 2 spsk. soja
– 60 gram seranoskinke (kan udelades for en vegetarisk udgave)
– 1 rød chili, hakket
– 1 spsk. himalayasalt
– 1 dl vand fra rødbederne

1. Kog rødbederne i 20 minutter. Brug derefter det samme vand til at koge bønnespaghettien som anvist på pakken. Gem 1 dl af vandet til senere brug.
Lad rødbederne køle lidt ned, fjern skrællen (brug evt. engangshandsker) og skær dem i tern.
2. Rist pinjekernerne på en tør pande ved middel varme til de bliver gyldne. Tilsæt 2 spsk. soja og tag panden af blusset.
3. Bag seranoskinken ved 200 grader i 15 min og hak det derefter.
4. Blend hytteosten med en stavblender.
5. Sauter rødløg, chili og hvidløg i nogle minutter og tilsæt derefter rødbedetern og citronskal.
6.Tilsæt æbleeddike og derefter den blendede hytteost og den gemte rødbede/spaghetti-vand. Lad det simre nogle minutter. Tilsæt frisk timian og bland det sammen med bønnespaghettien.

Server med sojaristede pinjekerner og hakket parmaskinke.

Velbekomme. 🙂

TILFØJ VARER TIL KURV:
Bønnespaghetti, øko
Himalayasalt, øko


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *