Cxense Display

Chokoladebrownies med mandel og lakrids

Sunde sukkerfri og glutenfri chokoladebrownies med lakrids og mandel

De her lækre, svammpede, sunde chokoladebrownies med mandel og lakrids, har jeg lavet med Johan Bülows lakridsmandler i tankerne.

Der er ikke så meget andet at sige, end at de er overdrevet lækre! 😀

Nåå ja, og så er de fri for hvidt raffineret sukker, gluten og laktose.

CHOKOLADEBROWNIES MED MANDEL OG LAKRIDS:
– 150 gram kokossukker
– 2 æg
– 40 gram Vivani 92% chokolade sødet med kokossukker
– 40 gram Vivani 50%
– 75 gram smagsneutral kokosolie
– 50 gram mandelmel
– 70 gram mandelsmør
– 2 spsk. rålakridspulver
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. bagepulver
– 1/2 tsk. himalayasalt

1. Tænd ovnen på 175 grader almindelig ovn.
2. Kom æg og kokossukker i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
3. Smelt chokolade og kokosolie over vandbad. Det må ikke være for varmt, når det blandes sammen med æggene, så lad det køle lidt af, og test evt. med en finger, før den blandes i æggeblandingen.
4. Tilsæt mandelsmør og pisk det sammen
5. Tilsæt mandelmel, ren vaniljepulver, rålakridspulver, bagepulver og salt og pisk det hele sammen.
5. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 15 min. (den virker ikke færdig pga. den smeltede chokolade, men når den stilles på køl, bliver den helt perfekt.

Velbekomme. 🙂

TILSÆT VARER TIL KURV:
Fedtreduceret mandelmel, øko
Smagsneutral kokosolie, øko
Bagepulver, øko
Vivani chokolade 50%, øko
Kokossukker 500 gram, øko
Ren vaniljepulver, øko
Rålakridspulver
Mandelsmør, øko
Himalayasalt, øko


2 kommentarer

    • Jeg bruger sådan en helt klassisk form til brownies og hvor mange der bliver til, afhænger jo af, hvor store stykker, I spiser. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *