Cxense Display

Da vi lavede sunde kager og chokolade…

Sidste torsdag hoppede jeg i køkkenet med andre kageglade folk. 🙂

Vi fremtryllede de lækreste søde sager uden brug af alt det vi ikke kan bruge til noget – eksempelvis hvidt raffineret sukker og mel.
I stedet sundhedsoptimerede vi lækre kager og hjemmelavet chokolade af gode, økologiske råvarer.

Derudover fik vi en god snak om, hvad vi kan gøre for os selv gennem vores kost – og bedst af alt så nød vi en masse lækkerier med rigtig god samvittighed. 😀

Tak for en rigtig god aften til de søde kursister. 🙂


4 kommentarer

  • anette Astrup johnsen

    Selv tak 🙂 ….kagerne var hurtigt væk da jeg kom hjem…og chokoladen !!! Mums !!!

    • Haha, skønt at høre Anette – så må du jo bage nogle flere. 😉 Ja, det er en fandens lækker chokolade. 🙂

  • Hej Steff
    Har nu forsøgt 2 gange med chokoladen – bruger Urtekrams kokossukker og hver gang skiller sukkeren sig fra kokosolien og bliver til hård karamel efter frysning – er der brugt for meget varme – har forsøgt med lang opvarmning uden der sker noget – hvad gør jeg galt – det var ikke Urtekrams sukker vi brugte på kurset – ser lige at sukkeren kommer fra kokospalmens blomster – awesome !!!

    • Hej Henrik
      Hyggeligt at høre fra dig – og skønt at du fortsætter med opskrifterne i eget køkken. 🙂
      Hmm, altså kokossukker er lidt drilsk hvad det angår. Jeg plejer at bruge svag varme, tålmodighed og så komme resten af ingredienserne i, så snart kokossukkeret forandrer sig bare en lille smule – så det ikke når at blive til hård karamel.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *