Cxense Display

Danske jordbær med chokolade og hasselnødder

Det her er altså genialt!!! Og så er det noget, jeg helt selv, og som den første i verden, har fundet på…

Måske ikke helt, men det er i hvert fald smagen af sommer. 🙂

DANSKE JORDBÆR DYPPET I CHOKOLADE OG DRYSSET MED BAGTE, HAKKEDE HASSELNØDDER:
– En bakke af verdens bedste jordbær, altså danske 🙂
– 100 gram god, mørk chokolade (jeg bruger en med en kakaoprocent på 70)
– En håndfuld hasselnødder

1. Bag hasselnødderne ved 150 grader i 15 min. Lad dem køle af og hak dem derefter.
2. Skyl jordbærrene og skær evt. stilken af.
3. Smelt chokoladen over vandbad og dyp de lækre, danske jordbær deri. Drys derefter med hakkede hasselnødder.

Velbekomme og god sommer. 🙂


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *