Cxense Display

Først til mølle

I dag klokken 16.00 åbner jeg op for tilmeldinger til en aften i køkkenet med mig, hvor vi laver sunde, søde sager.

OG DET ER FØRST TIL MØLLE!! 🙂

Der er plads til 20 personer…

Kunne du tænke dig en hyggelig aften i det søde køkken i selskab med mig? Vil du spise lækre kager og samtidig være sund?

Så træk i forklædet og kom og vær med i køkkenet den 8. december klokken 17.30 på Tirsdalens skole i Randers. Vi laver forskellige sunde, næringsfulde lækkerier uden at gå på kompromis med smagen. Tværtimod! – Uden brug af sukker, gluten og laktose -Rene, naturlige og økologiske råvarer I samarbejde med Klub Randers har jeg afholdt tre udsolgte kurser magen til dette – og nu er det jeres tur til at få tilbuddet. 🙂

Da kurset egentligt var lavet til nogle, der ikke følger “Køkkenet på Kvisten” i forvejen, vil de garvede følgere måske kunne kende to af opskrifterne, da de ligger på min hjemmeside i forvejen.

Vi laver denne aften: • Kanelsnegle • Konfekt • En overraskelse (en helt ny opskrift) 🙂

Så hvis I har lyst til en hyggelig aften, hvor vi bager, sætter jeres smagsløg på prøve, snakker om kost og sundhed, hvor jeg deler ud af gåde råd, tips og tricks – og hvor I kan stille mig en masse spørgsmål, så meld jer til hurtigst muligt.

Tilbuddet kan købes på www.koekkenetpaakvisten.dk fra klokken 16.00

Pris: 250 kroner pr. person.

Jeg glæder mig til at se jer.

Kram fra Stephanie.

 • Stephanie Anne Bak
  Stephanie Anne Bak

  I dag klokken 16.00 åbner jeg op for tilmeldinger til en aften i køkkenet med mig, hvor vi laver sunde, søde sager.

  DET ER FØRST TIL MØLLE!!

  Der er plads til 20 personer…

  Kunne du tænke dig en hyggelig aften i det søde køkken i selskab med mig? Vil du spise lækre kager og samtidig være sund?

  Så træk i forklædet og kom og vær med i køkkenet den 8. december klokken 17.30 på Tirsdalens skole i Randers. Vi laver forskellige sunde, næringsfulde lækkerier uden at gå på kompromis med smagen. Tværtimod!

  – Uden brug af sukker, gluten og laktose – Rene, naturlige og økologiske råvarer

  I samarbejde med Klub Randers har jeg afholdt tre udsolgte kurser magen til dette – og nu er det jeres tur til at få tilbuddet.

  Da kurset oprindeligt er udviklet til personer, der ikke følger “Køkkenet på Kvisten” i forvejen, vil de garvede følgere måske kunne kende to af opskrifterne, da de ligger på min hjemmeside i forvejen.

  Vi laver denne aften: • Kanelsnegle • Konfekt • En overraskelse (en helt ny opskrift)

  Så hvis I har lyst til en hyggelig aften, hvor vi bager, sætter jeres smagsløg på prøve, snakker om kost og sundhed, hvor jeg deler ud af gåde råd, tips og tricks – og hvor I kan stille mig en masse spørgsmål, så kan tilbuddet købes på www.koekkenetpaakvisten.dk fra klokken 16.00.

  Pris: 250 kroner pr. person.

  Jeg glæder mig til at se jer.

  Kram fra Stephanie.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *