Cxense Display

Frø- og kernebrød (glutenfri)

FRØ- OG KERNEBRØD:

– 1,5 dl sesam-mel     tilføj til kurv
– 1/2 dl chiafrø           tilføj til kurv
– 1 dl græskarkerner
– 1 dl solsikkekerner
– 1 dl hørfrø
– 1 dl sesamfrø
– 5 æg
– 1 dl olivenolie
– 2 tsk. himalayasalt  tilføj til kurv

1. Tænd ovnen på 160 grader varmluft
2. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
3. Pisk æggene. tilsæt olie og pisk det sammen.
4. Bland det hele sammen og kom dejen i en smurt brødform
5. Bag brødet i en time.

Velbekomme. 🙂


6 kommentarer

  • Hej Køkkenet.
    Har lige et par spørgsmål da jeg står og skal til at prøve en masse af dine skønne ting.

    Hvordan opbevare du brødet?
    Hvor længe kan det holde sig?
    Kan det fryses ned?

    Samme 3 spørgsmål gælder også for din Mazarinkage og hasselnød/banankagen

    På forhånd tak for svaret
    … og for alle de skønne produkter der kom ind af min dør i dag 😉

    • Hej Mette

      Jeg har brødet i køleskabet i en lille uges tid. – Passer ret godt med antal af hverdage, da det egner sig alletiders som en del af madpakken. 🙂 Jeg har ikke prøvet at fryse det.

      Mazarinkagen opbevarer jeg også på køl, men den har aldrig nået at stå på køl mere en max to døgn! 😀 Men jeg vil tro, den kan holde sig nogle dage mere end det. Det samme gælder hasselnød/banankagen. 🙂

      Selv tak – og tak for handlen.

      Lad mig endelig høre, hvad du synes om diverse opskrifter. 🙂

    • Og hvor stor en form skal bruges til denne protion? Skal chai-frøene blødes op først?

      VH Gitte

      • Jeg bruger sådan en standart rugbrødsform. Nej det skal de ikke. 🙂

    • Hej Gitte 🙂

      Det vil jeg tro, men jeg har ikke prøvet det med denne opskrift. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *