Cxense Display

GLUTENFRI HAVREGRYNSBOLLER MED VALNØDDER, HINDBÆR OG CHOKOLADE

Super lækker morgenmad eller snack. 
GLUTENFRI HAVREGRYNSBOLLER MED VALNØDDER, HINDBÆR OG CHOKOLADE:

– 2 dl havregryn
– 2 bananer
– 3 æbler
– 1 dl hindbær (gerne frosne)
– 1/2 dl hakkede valnødder
– 1/2 dl grofthakket chokolade
– 1/2 dl morbær (eller rosiner, tranebær eller lignende)
– 1/2 tsk. vanilje
– 1/2 tsk. kanel
– en knivspids salt

1. Enten blendes æbler og banan sammen eller også rives æblerne meget fint og bananerne moses med en gaffel. Hældes derefter i en skål.
2. Tilsæt kanel, vanilje og salt og bland sammen.
3. Tilsæt havregryn og bland sammen.
4. herefter tilsættes morbær, valnødder, chokolade og hindbær.
5. Form til kugler eller hæld massen i en smurt muffinform.
6. Bages ved 175 grader i ca. 20 min.

Velbekomme. 🙂

Jeg har fundet inspiration til opskriften på avegankitchen.wordpress.com


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *