Cxense Display

Gulerods toastbrød

Hej alle sammen – jeg håber, I har nydt weekenden. Der er jo stadig lidt tilbage af den og der kunne I jo passende lave noget lækkert mad.. F.eks. det her lækre glutenfrie gulerodsbrød.

Jeg har fundet denne opskrift på bloggen “tatjanasmad”.

GULERODS TOASTBRØD:
(Opskriften giver to bradepander)

– 8 æg (næste gang vil jeg prøve med 6 æg, da jeg synes det var lige rigeligt med æg).
– 2 dl skyr
– 1 dl FiberHUSK (læs mere om dét under albummet “Dagens tip”).
– 1 dl mandelmel (jeg blendede mandler i en tør blender)
– 4 dl blandede frø og kerner (jeg brugte sesamfrø, hørfrø, græskarkerner og solsikkekerner).
– 2 store revne gulerødder
– 3 tsk. salt
– 3 tsk. bagepulver
– 1/2 dl olivenolie
– Evt. 50 gram smagsneutralt proteinpulver.

Alle ingredienserne røres sammen og bredes ud på to bradepander, hvorefter de bages cirka 20 min. ved 200 grader.

Serveringsforslag: Som de er og som man bruger alt muligt andet brød. Jeg lavede blandt andet toast med dem – en hurtig tur i toasteren med skinke, ost, sennep og frisk basilkum – det var lækkert. 🙂

Velbekomme. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *