Cxense Display

Gulerodskage-grød med cream cheese frosting

Jeg tror, jeg har fundet min nye yndlings morgenmad. Gulerodskage… som grød!! Så bliver det altså ikke meget bedre – det er nemt, sundt og smager mega lækkert. 

GULERODSKAGE-GRØD MED CREAM CHEESE FROSTING:
Grød:
(En portion)
– 1 dl Havregryn
– 1,5 dl vand
– 1 dl gulerodsjuice (kan erstattes med 1 dl vand mere)
– 1 tsk. kanel
– 1/2 tsk ren vaniljepulver
– en knivspids kardemomme
– ca. 1 spsk. sødning som f.eks. honning, sirup, sukrin eller lignende (jeg brugte sukrin gold)
– lidt salt

Kog det hele sammen til det har den ønskede konsistens.

Cream cheese frosting:
50 gram cream cheese – jeg brugte Levevis Frisk Ost, da den har et højt indhold af protein i forhold til f.eks. Philidelphia.
– ca. 1 tsk. limesaft
– ca. 2 tsk. honning

Bland sammen og kom det ovenpå grøden.

Topping:
Hakkede valnødder, rosiner og revet gulerod.

Velbekomme. 🙂


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *