Cxense Display

Iskaffe

Jeg skåler sommervejret velkommen i denne lækre, laktosefri iskaffe. 🙂

ISKAFFE:
– 1 espressoshot – eller dobbelt, hvis du er hærdet kaffedrikker.
– 1 dl mandelmælk eller hasselnøddemælk
– 1-2 tsk. kokosblomst sirup – eller en anden sirup.
– Et drys ren vanilje fra Urtekram
– En god håndfuld isterninger

Bland espressoshot, mandelmælk, kokosblomst sirup og vanilje godt sammen. Tilsæt derefter isterninger, og nyd nu din kaffe på den kolde, forfriskede måde.

Velbekomme.

Min nyeste makker i det lille køkken er kokosblomst sirup. Her er lidt info om den:

”Cosmoveda’s Kokosblomst sirup består af saft udvundet fra økologiske kokosblomster. Den aromatiske, mørke sirup kan anvendes til at søde dine desserter, drikke og madretter. Kokossiruppen kommer fra Cosmoveda’s økologiske projekt i Sri Lanka.”


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *