Cxense Display

Kaffeskyr med chokolademüsli

Værsgo’ – her får I morgenkaffe på en ny og lækker måde…
På min pop-up brunch var en af retterne “Morgenkaffe” – kaffeskyr med crunchy chokolademüsli, som mest af alt minder om iskaffe, som skal spises med ske og som er toppet med min virkelig lækre, sprøde chokolademüsli. 🙂

Det er en rigtig dejlig måde at starte dagen på for alle kaffeelskere – ja, og endda også for nogle af dem, som ikke er så pjattet med kaffe, fandt vi ud af til min pop-up brunch. 😉

Udover at kaffeskyren med chokolademüslien smager skønt, så mætter den også godt, og giver en god start på dagen, hvor der bliver tanket godt op af både proteiner, de essentielle fedtsyrer og de langsomt optagelige kulhydrater.

Derudover er det en ny og anderledes måde at spise skyr på. Nåå ja, og udover at være en lækker morgenmad, er den er også aldeles velegnet som mellemmåltid, dessert mm. 😉

Kaffeskyr med chokolademüsli:
– 2 dl skyr
– 1-2 tsk. instant kaffe (evt. koffeinfri)
– 1/2 tsk. kogende vand
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver
– 1-2 spsk. fibersirup gold eller dadelsirup
crunchy chokolademüsli

1. Opløs kaffen i vandet og bland derefter det hele – undtaget chokolademüslien – sammen i en skål.
2. Top med den crunchy chokolademüsli.

Velbekomme. 🙂

Det skal du bruge fra webshoppen for at lave kaffeskyr med chokolademüsli…

Tilføj varer til kurv:
Ren vaniljepulver, 10 gram, øko
Fibersirup gold
Dadelsirup, øko


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *