Cxense Display

Kold grød med kokos og ananas

Pina Colada in a jar… Og så til morgenmad – skønt. 🙂
Denne morgenmad kan nemt og hurtigt forberedes dagen inden, så man sparer tid om morgenen.

KOLD GRØD MED KOKOS OG ANANAS:
(en portion)

Aftenen inden laves den kolde grød og topping 1.

Kold grød:
– 1 dl havregryn
– 1 spsk. chiafrø
– 1,5 dl kokosmælk
– 1 dl vand
– ½ spsk. kokosblomst sirup
– Et lille drys salt

Bland alle ingredienserne til den kolde grød sammen og stil det på køl natten over.

Topping 1:
– 1 dl skyr
– 1 spsk. kokosblomst sirup
– ¼ tsk. ren vaniljepulver fra Urtekram eller kornene fra ½ vaniljestang

Bland alle ingredienserne til topping 1 sammen og stil det på køl natten over.

Den følgende morgen laves topping 2. Alternativt kan man bare toppe med frisk ananas.

Topping 2:
– ¼ ananas
– 1 tsk. kokosolie
– 1 spsk. kokossukker eller kokosblomt sirup

1. Skær ananas i tern.
2. Kom kokosolie i en kasserolle.
3. Når kokosolien er varm tilsættes kokossukker/kokosblomst sirup og derefter ananastern.
4. Varm det hele godt op under omrøring i nogle minutter. Det er færdigt, når ananasternene er varme og karameliserede.

Topping 3:
– En lille håndfuld kokoschips – evt. ristede.

Anretning:

Anret i lag. Start med den kolde grød, derefter med topping (skyr) 1, derefter topping 2 (ananas) og drys med ristede kokoschips til sidst.

Velbekomme.

Lidt om kokosblomst sirup:

”Cosmoveda’s Kokosblomst sirup består af saft udvundet fra økologiske kokosblomster. Den aromatiske, mørke sirup kan anvendes til at søde dine desserter, drikke og madretter. Kokossiruppen kommer fra Cosmoveda’s økologiske projekt i Sri Lanka.”

 


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *