Cxense Display

Kransekagetoppe

kransekagetoppe

Jeg ønsker jer alle sammen en glædelig 4. søndag i advent her fra varmen. 🙂

Og selvfølgelig skal I have endnu en opskrift i adventsgave…

Da det jo også snart er nytår, synes jeg, at en opskrift på sunde, sukkerfrie kransekage toppe med kun fem ingredienser, er en oplagt og god gave til jer. 🙂

Jeg håber, I er enige?! 🙂

Så værsgo’ – kransekagetoppe uden sukker, gluten og laktose. 🙂

De er i øvrigt super nemme og hurtige at lave, hvilket jeg tænker, I er glade for her i den travle juletid. 🙂

Kransekagetoppe:
(ca 25-30 stk.)
– 400 gram mandler
– 1 dl kokossukker eller sukrin gold
– 5 æggehvider
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– Vivani 75% (sødet med kokossukker) til at dyppe dem i

1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
2. Kom mandlerne, sukrin gold og vanilje i en blender og blend til mandlerne er blevet til fint mel.
3. Kom det i en skål og bland derefter æggehviderne i og rør det grundigt sammen.
4. Kom massen i en sprøjtepose og lav kransekagetoppene på en bageplade beklædt med bagepapir. Kom evt. en mandel eller nød på toppen.
5. Bag dem i ca. 7-8 minutter – til de er gyldne.
6. Smelt chokoladen over vandbad og dyb kransekagetoppene i chokoladen.

Velbekomme. 🙂

Tilføj til kurv:
Sukrin Gold
Ren vaniljepulver, øko
Vivani chokolade 75%, øko


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *