Cxense Display

Kyllingefrikadeller med kold sød kartoffelsalat

KYLLINGEFRIFADELLER MED KOLD SØD KARTOFFELSALAT:

Kold sød kartoffelsalat:

  • 500 gram søde kartofler
  • 2 dl skyr
  • 3 hakkede forårsløg
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. æbleeddike
  • 2 tsk. honning
  • smag til med krydderurtesalt og friskkværnet peber
  1. Skræl de søde kartofler, halver dem og kog dem i krydderurtesaltet vand i 15 min. Kom dem derefter i en skål og stil dem på køl.
  2. Bland resten af ingredienserne sammen til en dressing. Stil den på køl.
  3. Når de søde kartofler er blevet kolde, vendes de forsigtigt i dressingen. Stil den på køl minimum en time – og gerne natten over.

Kyllingefrikadeller:

(ca. 14-16 stk.)

  • 400 gram hakket kylling
  • 2 æg
  • 2 dl havregryn
  • 200 gram hytteost
  • 1/2 revet aubergine
  • 2 revne gulerødder
  • 3 hakkede forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 hakket rød chili
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 1 håndfuld hakket dild
  • revet skal fra en øko citron
  • 2 tsk. ramsløg
  • 1 spsk. krydderurtesalt
  • friskkværnet peber
  1. Bland alle ingredienserne godt sammen til en fars og stil den derefter på køl i minimum en halv time, så den kan sætte sig.
  2. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
  3. Form farsen til kyllingefrikadeller og bag dem i 25 min.

 

Velbekomme. 🙂


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *