Cxense Display

Mandel-choko-lakrids grød med et strejf af citronskal

MANDEL-CHOKO-LAKRIDS GRØD MED ET STREJF AF CITRONSKAL:
(En portion)
– 1 dl lyse quinoa tilføj til kurv
– 2,5 dl mandelmælk
– 1 spsk. mandelsmør tilføj til kurv 
– 2-3 spsk sukrin eller anden sødning tilføj til kurv
– 1 spsk. kakao tilføj til kurv
– revet citronskal fra 1/4 øko citron
– 1/2 tsk. rålakridspulver tilføj til kurv
– ca 1/2 tsk. himalayasalt tilføj til kurv
– top evt. med lidt bagte, hakkede mandler.
1. Skyl quinoaen grundigt.
2. Bring quinoa og mandelmælk i kog under omrøring, og lad det derefter simre ved svag varme i ca. 20 min.
3. Når quinoaen har optaget mælken, og er blevet tyk som grød røres resten af ingredienserne, undtaget mandlerne, i.
4. Spis den som den er eller med bagte, hakkede mandler (bages ved 140 grader i 15 min. – det fremhæver smagen at bage dem.Grøden holder dig mæt længe, og så er den i øvrigt proteinrig og fri for gluten, laktose og sukker. – En fantastisk start på dagen.

Velbekomme. 

🙂


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *