Cxense Display

Mandelblondies

Jeg bliver nogle gange spurgt, om jeg ikke går glip af meget pga. min sunde livsstil. Mit svar er, at jeg (meget) ofte spiser kage til morgenmad. 😀De her blondies – som har fået sit navn, fordi de har samme svampede konsistens som brownies, men ikke har den mørke kakao/chokolade farve – smager for det første SKØNT, og så indeholder de hverken sukker, gluten eller laktose, men til gengæld en masse proteiner.
Med andre ord – de er perfekt som morgenmad! Eller dessert, selvfølgelig. 🙂

MANDELBLONDIES:
– 1 dåse kikærter
– 1 dl æblemos
– 3 dl mandelmælk
– 2 dl havregryn
– 1 dl affedtet mandelmel tilføj til kurv
– 2 spsk. mandelsmør tilføj til kurv
– 3 bananer
– 2 tsk ren vaniljepulver tilføj til kurv
– 1,5 dl sødning (jeg brugte 1 dl sukrin gold og 1/2 dl honning). tilføj sukrin gold til kurv
– 1 tsk kanel
– 2 spsk. olivenolie
– 1 tsk. øko bagepulver tilføj til kurv
– 1 dl hakkede mandler
– 1/2 tsk himalayasalt tilføj til kurv

1. Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
2. Skyl kikærterne og kom derefter alle ingredienserne, undtaget mandlerne, i en blender og blend grundigt.
3. Bland de hakkede mandler i kagedejen.
4. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 40 min.

Velbekomme. 🙂


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *