Cxense Display

Nuss-topping

Den opmærksomme Kvisten-følger ved, at jeg for et par uger siden besøgte Cille i Berlin.
Det kom der en masse godt ud af – blandt andet KPK spiseguide i Berlin – men også en masse inspiration til nye, lækre opskrifter. 🙂

Den førnævnte opmærksomme Kvisten-følger vil også vide, at Cilles og mit yndlings Berliner-spisested hedder Daluma og serverer sundhed forklædt som farverige smoothies, de skønneste morgenmadsretter og sprøde frokostsalater.

Jeg har forsøgt at gøre Daluma kunsten efter med den her nøddecreme – eller for at blive i den berlinske stemning Nuss-topping – og det er i den grad lykkedes mig, hvis jeg selv skal sige det. 🙂
Jeg kunne selvfølgelig også have kaldt Nuss-toppingen for hjernemad – for superfood for din hjerne, er lige præcis hvad den er. 🙂

Toppingen smager godt på grød, skyr, yoghurt, desserter, kage, is etc., og den er et must oven på min “Pro-biotisches muesli”, som I får opskriften på i morgen. 😀

NUSS-TOPPING:
– 50 gram mandler
– 50 gram hasselnødder
– 50 gram paranødder
– 50 gram macadamianødder (eller cashewnødder)
– 400 gram vand
– 100 gram dadler (dem i bakker – og vægten er efter stenene er fjernet)

Kom alle ingredienserne i en blender og blend det grundigt.
Man kan også komme det hele i en skål og bruge en stavblender.

Velbekomme. 🙂


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *