Cxense Display

Hotdogs med broccolifritter og ærte-avocadocreme

Sunde hotdogs

Mandag morgen… En ny uge er startet – og den kan virke lang og uoverskuelig. Derfor kan en hurtig, nem løsning til aftensmaden måske virke tillokkende?!

De her lækre hotdogs er fast food på den sunde måde! 🙂

TIP TIL DE TRAVLE: Vi får de her sunde hotdogs i hvert fald en gang om ugen, da de er vildt gode, sunde og simpelhen er så nemme at lave. De dage hvor det skal gå rigtigt hurtigt, springer vi ærte-avocadocremem over og spiser en god ketchup uden sukker til i stedet. Og hvis det VIRKELIG skal være nemt, laver vi bønnefritter i stedet for broccolifritter. Det er nogenlunde samme procedure som ved broccolifritterne, men ved bønnefritterne hælder man bare en pose frosne haricot vert bønner ud på en bageplade beklædt med bagepapir, hælder olie på dem, drysser med salt og bager dem til de er sprøde.

Hotdogs med broccolifritter og ærte-avocadocreme:

Ærte-avocadocreme:
– 1 dl cashewnødder
– 3 dl frosne ærter
– 1 avokado
– 2 fed hvidløg
– 3 spsk. olivenolie
– 1 spsk. citronsaft
– 1 tsk. akaciehooning
– smag til med himalaysalt og friskkværnet peber

1. Stil gerne cashewnødderne i blød i vand – enten natten over eller minimum en time. (Den kan også sagtens laves uden iblødsætningen).
2. hæld vandet fra cashewnødderne og kom derefter dem og resten af ingredienserne i en skål og blend det hele grundigt med en stavblender (eller kom det hele i en rigtig blender).

Broccolifritter:
– 1-2 broccoli
– olivenolie eller smagsneutral kokosolie
– himalaysalt

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Skær det yderste stykke af broccolistokken af. Skær broccolien i stave – som pomfritter. Vend broccolifritterne i olivenolie og fordel dem på en eller to bageplader beklædt med bagepapir. Drys med kryddersalt.
3. Bag dem til de er sprøde – ca. 30 min.

Hotdogs:
– kyllingepølser fra Hanegal
– Rugtortillas fra Levevis

1. Rist pølserne på panden i olie og vend dem flere gange undervejs.
De bliver bedst ved langsom tilberedning, således, at saften forbliver i pølsen.
2. Når pølserne er færdige, tages de af panden. Steg rugtortillas i lidt olie i ca. 30 sek. på hver side. Rul pølserne i rugtortillas og luk dem med en trætandpind eller lignende.

Velbekomme. 🙂

TILFØJ VARER TIL KURV:
Smagsneutral kokosolie, øko
Himalayasalt, øko


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *