Opskrifter på cookies, du ville ønske, du havde prøve

Cookies er en af de bedst elskede desserter i verden. De er en klassisk amerikansk dessert, der er elsket af alle, og med denne popularitet har der været hundredvis af variationer til cookieopskrifter.

Denne artikel indeholder en liste over nogle cookies, som du måske ikke kender til eller har prøvet, men gerne vil prøve hurtigst muligt. Artiklen indeholder en opskrift på hver fremhævet cookie, så du ikke behøver at søge på egen hånd for at finde ud af, hvordan den er lavet!

#1 Havregryn Kokos Chokolade Chunk Cookies

Disse småkager er en lækker godbid, der er let at lave og har en masse smag. De er også fyldt med fiber og protein, som hjælper med at holde dig mæt i længere tid.

1 Havregryn Kokos Chokolade Chunk Cookies

Udbytte: 12-14 store småkager

Ingredienser:

-3/4 kop usødet strimlet kokos, fint formalet eller revet

-1/2 kop jordnøddesmør (eller mandelsmør)

-1/4 kop mørkt kakaopulver

-1 3/4 kopper gammeldags havre, delt i to

-3 spsk granulat eller honning

-1 tsk bagepulver

-1 tsk salt

-3 spiseskefulde vand eller mælk efter eget valg plus mere efter behov (se noter)

#2 Mørk chokolade Almond Butter Sandwich Cookies

Disse er lette at lave og er en perfekt godbid til efter middagen eller som en eftermiddagssnack.

Mørk chokolade Almond Butter Sandwich Cookies

2 spiseskefulde (30 ml) usaltet smør, stuetemperatur

1/3 kop (50 gram) lysebrunt sukker

1/4 kop (50 gram) granuleret sukker

2 tsk ren vaniljeekstrakt

1 tsk bagepulver

1/2 tsk salt

5 store æg, stuetemperatur

#3 Saltede karamel kringle cookies

Saltede karamel kringle cookies er en af de bedste cookie opskrifter at prøve i efteråret. Kombinationen af salt, cremet karamel og sprød kringle er virkelig uimodståelig.

Den salt-søde smag parres glimrende med iskaffe eller et varmt krus æblecider, mens knasningen fra kringlerne giver en fin kontrast i tekstur med de bløde småkager. De er også en glimrende ledsager til cupcakes – fantastisk til fødselsdagsfester i sidste øjeblik!

Enhver form for person kan lave disse lækre småkager – de er slet ikke svære at lave! Denne opskrift er perfekt til folk, der elsker at bage, men ikke har tid eller tålmodighed til at bruge den.

#4 Snickerdoodle Cake Batter Cookies

Snickerdoodle Cake Batter Cookies er luftige, fugtige og lidt sprøde. Disse småkager er et perfekt eksempel på en fantastisk bageopskrift med to forskellige smagsprofiler, der samles for at skabe noget magisk.

Disse bløde og møre småkager starter med en traditionel snickerdoodle -dej fremstillet af sukker og kanel. Derefter tilføjer du den cremede vaniljekagedej til dejen, hvilket resulterer i en utrolig smag. Når du har bagt disse lækre godbidder i et par minutter, får du den knas fra sukkerkagebunden.

En af mine yndlingsopskrifter nogensinde er denne Snickerdoodle Cake Batter Cookies -opskrift, der giver fire dejlige små kager, der er perfekte til deling eller til fest.

#5 Spicy Jordnøddesmør Swirl Brown Sugar Cookies

Disse søde og krydrede godbidder er perfekte til denne feriesæson. Dejen er super let at lave, og kanelsukker hvirvler til med en dejlig crunch.

Lige siden jeg var barn, har jeg været fascineret af madlavning. Jeg har lært at lave mad på mange forskellige måder, lige fra min mor, der lærte mig at lave traditionel svensk mad, til min bedstemor, der introducerede mig til madlavning i en tidlig alder.

Min familie var aldrig til madlavning så meget som vi var til bagning og slik (og vin). Vi havde altid vores ovne tændt om sommeren, fordi vi ville have frisk brød til morgenmad eller bare fordi.

Jeg voksede op og tog mig af huslige gøremål som rengøring og tøjvask, hvilket gav mig tid til at eksperimentere i køkkenet med ingredienser, som min familie måske ikke var bekendt med

#6 Melløs mørk chokoladebrunkager med kirsebærkompot

Disse mørke chokoladebrunkager er dekadente og rige. Kirsebærkompotten er en sød sauce, der samler hele retten.

Det første trin i at skabe disse brownies er at forvarme en ovn til 350F. Mens ovnen opvarmes, blandes smør, sukker og kakaopulver i en gryde over medium varme, indtil de er smeltet og kombineret. Når smørblandingen er smeltet helt, tilsættes æggene et ad gangen under konstant omrøring. Rør derefter mel og bagepulver i, inden det tilsættes i sukker/smørblandingen; dette vil hjælpe med at skabe en blank dej. Til sidst røres lidt kirsebærsaft i til smag og sættes til side for at køle af, mens du tilbereder dine andre ingredienser.

Det næste trin er at kombinere alle dine ingredienser i en kageform eller

Author: admin