Cxense Display

Påskeæg med snickersfyld

hjemmelavede, sunde snickerskugler

Sunde, hjemmelavede snickers!

Snickerskuglerne/påskeæggene indeholder kun fire ingredienser. De her overdrevet lækre snickerskugler er i øvrigt en af mine aller mest populære opskrifter.

Nu er det snart påske, og for mange (MIG!!!) betyder det påskeæg.
Jeg lavede nogle forskellige udgaver i weekenden, og den helt store vinder blev ægget der ville være en snickers.. Jeg siger jer, de smagte så fuglene synger.  🙂
Jeg kørte forbi min kære mor med en lille æske blandede påskeæg. Senere på aftenen modtog jeg følgende SMS: “Ummmm vi guffer. Fuck de smager godt – summerbird kan godt pakke sammen. TAK….”

Som mange af jer ved, er jeg stor fan af Summerbird, og hvis jeg skal “synde” er det ofte i selskab med dem. Derfor vil jeg afslutningsvis lade de rosende ord tale for sig selv og kun komme med enkelt sidste opfordring… LAV DEM!!

Påskeæg med snickersfyld:
(ca. 18-20 stk. – afhænger selvfølgelig ag størrelsen på dem)
– 200 gram bløde dadler (dem i bakker i frugt og grønt afdelingerne – og vægten er EFTER stenene er fjernet).
– 100 gram chrunhy peanutbutter.
– et drys ren vaniljepulver
– 40 gram mørk chokolade – jeg bruger Vivani chokolade 75% eller 92%, som begge er sødet med kokossukker
– en lille håndfuld hakkede peanuts

1. Blend helst dadlerne med en stavblender eller mos dem alternativt med en gaffel. (HUSK at fjerne stenene).
2. Bland peanutbutter og vaniljepulver i, men brug ikke stavblender her. Stil evt. blandingen på køl, så den bliver mere fast og nemmere at trille til kugler.
3. Tril massen til små ægge-lignende kugler. Stil dem på køl imens du smelter chokoladen over vandbad.
4. Vend påskeæggene i chokoladen, drys med hakkede peanuts og lad dem tørre på en bageplade beklædt med bagepapir.

Opbevar dem på køl.

Velbekomme. 🙂

P.S. Find opskriften på mine påskeæg med marcipan og nougat HER. 🙂

 


1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *