Cxense Display

Pære-banankage med hvid chokoladeglasur

Som I nok har bemærket, er jeg stor fan af at bruge usødet, økologisk æblemos i kager. Nu har Urtekram lavet en pæremos, jeg har jeg lavet en lækker kage, og jeg synes, du skal gøre det samme. 🙂

I én af de næste kager, jeg lægger op (jeg har tre mere klar til jer, som I virkelig kan se frem til), skal I også bruge kakaosmør – som giver den her voldsomt dejlige smag af hvid chokolade – så I kan lige så godt få den købt.

Pære-banankage med hvid chokoladeglasur:

Pære-banankage:
– 4 bananer
– 2 dl pæremos (nyhed fra Urtekram)
– 4 æg
– 1,5 dl fedtreduceret mandelmel
– 1/2 dl fint kokosmel
– 1 dl kokossukker
– 1 tsk. ren vanilje
– 1 tsk. bagepulver

Hvid chokolade glasur:
– 1 dl (50 gram) kakaosmør
– 3 spsk. mandelsmør
– 3 spsk. kokossirup
– 1 tsk. ren vanilje

1. Tænd ovnen på 175 grader i ca. 30 min.
2. Blend bananer og pæremos i en blender eller med en stavblender.
3. Kom æg, kokossukker og vanilje i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
4. Tilsæt pære/bananmosen.
5. Tilsæt kokosmel og mandelmel og bland det godt sammen.
6. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 30 min.

7. Kom alle ingredienserne til glasuren i en gryde og smelt det ved meget svag varme.
8. Glasuren kommes på den afkølede kage.

Velbekomme. 🙂

TILFØJ VARER TIL KURV:
(alle varerne er økologiske)
Fedtreduceret mandelmel
Fint kokosmel
Kokossukker
Ren vaniljepulver
Bagepulver
Kakaosmør
Mandelsmør
Kokos sirup


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *