Cxense Display

Podcast “Anden til Venstre” med Jobbe Pilgaard (Hans Pilgaards mand)

Podcast: “Anden til Venstre”

Velkommen til andet afsnit af min podcast “Anden til venstre”.

Min gæst i dette afsnit er Jobbe Pilgaard, som er gift med TV-værten Hans Pilgaard.

Jobbe og jeg har kendt hinanden siden vi var helt små, hvilket podcasten også giver et indblik i.

Jobbe Pilgaard: “25 års aldersforskel – jeg tænker sgu aldrig over det”

Jobbe Pilgaard er gift med TV-værten Hans Pilgaard.
Jobbe og jeg tager blandt andet en snak om, hvordan det er at være det, om barndom, store egoer, at have alzheimers tæt inde på livet, vigtigheden af gode relationer, at komme hinanden ved og postkort.

Hvis I kan lide at lytte med, sætter jeg kæmpe stor pris på, hvis I vil give podcasten fem stjerner på iTunes og evt. skrive en anbefaling – I kan også abonnere på podcasten, så I får besked, når der kommer nye afsnit. Det er naturligvis gratis. TAK! <3

Lyt til det andet afsnit af “Anden til Venstre” her:


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *