Cxense Display

Proteinrig kold grød med vanilje og bærsymfoni

Proteinrig kold grød med vanilje og bærsymfoni – sund morgenmad som tager nul sekunder fra din tid om morgenen, men giver dig alt hvad du skal bruge for en perfekt start på dagen. 🙂

Morgenmad er dagens vigtigste måltid.
Når vi vågner om morgenen, er vores blodsukker lavt, fordi det er længe siden, vi har spist. Kroppen har i løbet af natten “genopladet” os og repareret sig selv, og har i de processor brugt af sine reserver af sunde proteiner og fedtstoffer.
Derfor har vi og vores krop brug for en ny opfyldning i form af en god, sund morgenmad, så vi har energi til dagen og så kroppen kan få de nødvendige byggeklodser til at holde dig glad og sund.

Men morgenerne kan også være hektiske og travle, og det er ikke altid, der er tid til de helt store udfoldelser i køkkenet.
Faktisk hører jeg det gang på gang i mine kostvejledningsforløb, at morgenmaden bliver nedprioriteret, fordi tiden er knap. Men at springe morgenmaden over, er at snyde sig selv og sin krop fra start, og det vil give bagslag resten af dagen og fremover.

Nå, men nok snak – lad mig blive mere løsningsorienteret… Med den her proteinrige grød med vanilje og bærsomfoni får du både langsomt optagelige kulhydrater og fibre, som holder dig mæt og giver dig energi langt op af dagen, proteindepoterne bliver fyldt op, og vi får de så vigtige sunde essentielle fedtstoffer – alt i alt en perfekt start på dagen for dig og din krop uden at bruge et eneste sekund på morgenmaden om morgenen. Den tager endda også kun to minutter at gøre klar aftenen forinden.

Vigtigt: Grøden skal røres sammen aftenen inden den skal spises, så gør køleskabet resten af arbejdet. 🙂

Proteinrig kold grød med vanilje og bærsymfoni:
(to portioner)
– 2 dl grovvalsede havregryn (der er flere fibre i end i finvalsede)
– 4 spsk. valgfri frø (jeg brugte chiafrø, afskallede hampfrø, hørfrø og sesamfrø)
– 3 dl mandelmælk
– 30 gram vaniljeproteinpulver
– 1 tsk. himalayasalt
– 150 gram bær (jeg brugte frosne “bærsymfoni”)

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt mandelmælk og bær og bland igen. Stil det på køl natten over. 🙂

Tip: Tilsæt evt. en daglig dosis af mælkesyrebakterier i kapsler – brug pulveret i kapslerne – kan købes HER.

Note: proteinpulveret kan udelades og erstattes med lidt ren vaniljepulver – brug i så fald evt. lidt mindre mandelmælk.

Det skal du bruge fra webshoppen…
TILFØJ VARER TIL KURV:
Chiafrø, øko
Himalayasalt, øko
Ren vaniljepulver, 10 gram, øko
Ren vaniljepulver 60 gram, øko
Afskallede hampfrø, øko
Symbioflor+ (180 kapsler)


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *