Sådan laver du en brownie i topklasse

Chokoladen er et magisk stof; det kan gøre enhver tungsindig dag lidt bedre. Også, en brownie er et fremragende valg, når du foretrækker den søde side af livet. En god brownie er tung og har en formidabel smag. Her er vores guide til at lave de ultimative brownies.

Du skal bruge:

– 130 gram smør
– 150 gram mørk chokolade
– 2 store æg
– 225 gram sukker
– 65 gram mel
– 1 tsk vanillasukker
– En smule havsalt øger smagen.

Fremgangsmåde:

1. Forvarm ovnen til 175°C
2. Smelt smørret sammen med den mørke chokolade over lav varme i en gryde. Men pas på, det må ikke komme for meget i kog.
3. Rør æggene sammen med sukkeret, indtil massen er lyst og skummende.
4. Læg melet lidt efter lidt til massen, sammen med vanillasukkeret og saltet.
5. Rør det smeltede smør og chokolade i dejen, sammen med eventuelle drys som fx nødder eller chokoladestykker.
6. Hæld dejen i et smurt og beklædt bageform og bages ved 175°C i ca 25 minutter.
7. Når brownien er færdigbagt, lad den køle af i bageformen før servering og nyd!

Brownies er et elsket klassisk amerikansk dessert, som en masse mennesker ønsker at lave selv. Vi fortæller dig her, hvordan du laver en brownie i topklasse!

Først og fremmest skal du smelte chokolade. Vi anbefaler, at du bruger mørk chokolade med mindst 70% kakaotrin. Mens chokoladen er ved at smelte, bør du starte på dejen.

Bland 150 gram smør og 200 gram sukker sammen til en cremet blanding. Når disse ingredienser er blevet ordentligt blandet sammen, skal du tilsætte 100 gram mel og 1 tsk vanilje ekstrakt. Tilsæt derefter 2 æg til dejen én ad gangen.

Når chokoladen er smeltet, kan du tilsætte det til dejen. Rør det forsigtigt indtil det hele er jævnt blandet sammen.

Hæld dejen i en smurt bageform og læg den i ovnen ved 180 grader i omkring 25-30 minutter. Fjern bagepladen når den er gennembagt og lad kagen afkøle et stykke tid før skæring og servering.

Du kan nu nyde din homemade brownie – god fornøjelse!

Brownie er et sted i hjertet af enhver chokolade-elsker. Heldigvis findes opskriften på den perfekte brownie, som enhver kan kreere!

For at lave en brownie i topklasse skal du først forberede de nødvendige ingredienser. Du vil bruge 200 gram smeltet mørk chokolade, 200 gram smør, 250 gram sukker, 150 gram mel, 75 gram kakao, 2 tsk bagepulver samt et par dråber æterisk vaniljeolie.

Bland derefter alle ingredienserne i en skål og pisk dem sammen indtil grøden har en ensartet konsistens. Smør derefter en bradepande med smeltet smør og sæt den hurtigt i ovnen ved en temperatur på 180 grader Celsius. Hæld dejen i bradepanden og bag den i ca. 25 minutter. For at sikre at du får den perfekte brownie skal du tjekke den jævnligt med en regelmæssig dybboretsprøve.

Når tiden er gået sænk straks temperaturen til 150 grader Celsius og lad brownien bage yderligere fem minutter for at sikre en saftig og luftig struktur. Tag brownien ud af ovnen og lad den køle helt af inden den serveres.

Krydret med lidt smeltet chokolade på toppen topper du din brownies udseende yderligere, og du har et sikkert hit med gæsterne. God fornøjelse!

Author: admin