Cxense Display

Søde majspandekager

Søde majspandekager

Søde majspandekager

De her søde majspandekager, som hverken indeholder gluten, laktose eller raffineret sukker smager som almindelige pandekager – og vel og mærke nogle af det helt gode af slagsen. 😉

Prøv dem, siger jeg bare. 🙂

Søde majspandekager:

(ca. 7 stk.)

Det skal du bruge:

– 120 gram majsmel
– 4 æg
– 2 dl havremælk
– 40 gram kokossukker
– et lille drys ren vaniljepulver

Sådan gør du:

1. Kom æg og kokossukker i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
2. Tilføj majsmel og pisk igen.
3. Tilføj resten af ingredienserne og pisk en sidste gang.
4. Steg pandekagerne i lidt olie på en middelvarm pande (jeg vender ikke mine).

Server dem som du ville servere dine almindelige pandekager.

Jeg foretrækker mine med økologisk marmelade som er sødet med æblejuice i stedet for sukker og en blanding af kanel og Zukit eller kokossukker fra Unik Food.

Velbekomme. 🙂


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *