Cxense Display

Spinatroulade med laks, avocado og flødeost

Den her spinatroulade med laks, avocado og flødeost byder januar velkommen på den helt sunde måde.

Trænger du til at skrue op for sundheden her i det nye år? Så er spinatrouladen her et alletiders bud på netop dét – og endda på en nem, hurtig og lækker måde. 🙂

Giv dig selv en velsmagende oplevelse og boost dig selv med sundhed indefra i denne kolde tid, hvor vi har ekstra brug for det.

Eksempelvis karakteriseres spinat som en superfood, som indeholder masser af vitaminer og mineraler. Spinat er blandt andet godt for vores hud og hår og har et højt indhold af proteiner og et meget lavt kalorieindhold. Læs mere om hvorfor både Skipper Skræk og du har godt af spinat HER.

Spinatroulade med laks, avocado og flødeost:

Spinatpankekager:
(ca. 6 stk.)
– 150 gram frisk babyspinat
– 200 gram hytteost
– 125 gram sesammel
– 6 æg
– 1 spsk. smagsneutral kokosolie
– 1 tsk. himalayasalt
– lidt citronpeber

1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend grundigt.
2. Steg pandekagerne ved middel varme.

Fyld:
– koldrøget laks
– flødeost (evt. philidelphia)
– avocado
– frisk spinat

Smør en pandekage med flødeost, fordel derefter avocadoskiver og laks og til sidst lidt frisk spinat. Rul pandekagen sammen til en lækker spinatroulade med laks, avocado og flødeost . 🙂

Velbekomme. 🙂


3 kommentarer

    • Hej Lene 🙂

      Det ved jeg ikke. Jeg har ikke prøvet at lave det med andet. 🙂

      Du kan sikkert bruge havregryn, spelt eller rugmel, men jeg er usikker på forholdene, så du må prøve dig lidt frem. 🙂

  • Hejsa kan man lave dem på forhånd feks om formiddagen selvom de først severes om aftenen? tænker om avokadoen kan holde??

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *