Cxense Display

Stenalderbrød – mere simpel udgave

Stenalderbrød – mere simpel end min seneste udgave.
Det er mega nemt at lave,  det er glutenfrit, paleo, og det smager fantastisk!

STENALDERBRØD:
– 100 gram mandler
– 100 gram valnødder
– 100 gram græskarkerner
– 100 gram solsikkekerner
– 100 gram sesamfrø
– 100 gram hørfrø
– 5 æg
– 1 dl god ekstra jomfru olivenolie
– 2 tsk. Læsø- eller himmalyasalt
– Evt. 2 dl revet gulerod eller squash.

1. Hak evt. mandler og valnødder groft (behøves ikke)
2. bland alle ingredienser, undtaget olien, sammen.
3. Tilsæt olien til sidst.
4. Kom massen i en smurt form
5. Bag brødet i en time ved 160 grader varmluft.
6. Lad brødet hvile 5 min.

OG vupti, det lækreste brød er skabt.

Opskriften er Thomas Rodes fra restauranten Kong Hans.
Velbekomme. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *