Cxense Display

Sukrin – naturligt sødemiddel

SUKRIN:
Nul kalorier
Skader ikke tænderne
Smager og ser ud som sukker
100% naturlig – findes bl.a. i frugt
Har et glykæmisk indeks på 0

Sukrin giver den ægte smag af sukker uden de potentielle ulemper. Det indeholder ingen kalorier, har samme konsistens som sukker og knaser mellem tænderne på samme måde. Sukrin har ca. 75% af den søde smag i forhold til almindeligt, hvidt sukker.

Sukrin er blevet brugt i fødevarer i Japan og USA i en række år, og nu kan denne naturlige sukkererstatning også købes i Danmark.

Sukrin er et 100% naturligt produkt baseret på sukkeralkoholen erythritol, der forekommer naturligt i bl.a. pærer, meloner og svampe. Den har således været en del af vores naturlige kost i tusindvis af år.

Jeg bruger stort set aldrig sukker (det er et emne for sig selv, da der er enormt mange ulemper ved det), så jeg ELSKER sukrin. Jeg bruger det ofte blandet med kanel på mine forskellige pandekager, grød etc.. Jeg bruger det også i opskrifter, hvis der mangler lidt sødme.

Det fåes som “almindelig” sukker, som melis og som rørsukker. I Randers kan det købes i Gaias Basar – jeg har ikke set det andre steder endnu. Den eneste ulempe, ifølge mig, er prisen – 69 kr. for et halvt kilo. MEN – det er det værd, når man tager sukkers skadelige virkninger med i betragningen.
Så vær “syndige” på den sunde måde og med god samvittighed. 🙂


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *