Cxense Display

Test af sukkerfri chokolade

Hjemme-test af mørk chokolade uden “almindelig” sukker.

Her er de chokolader, jeg har i skabet her på kvisten i øjeblikket. De er alle sammen uden “almindelig” sukker og er sødet med alternativer.
– Så skulle der gerne være noget for enhvers smag og præferencer.  

Hvis vi starter fra venstre:

1. Sødet med stevia og har en kakaoindhold på min. 55%.

2. Meget højt kakao indhold på 92% og sødet med kokospalmesukker.

3. Økologisk, kakaoindhold på 70% og sødet med agave sirup og vanilje.

4. Økologisk, sødet med majs malt og ris sirup og kakao indholdet er på 29%.

Sikke en ærgerlig test, at have udnævnt sig selv til smagsdommer i… 😉
Mine favoritter er helt klart nummer 2 og 3 – de smager begge fantastisk og som “rigtig” mørk chokolade både i smag og konsistens.
Den med 92% er meget mørk og anelse bitter. Personligt er jeg vild med balancen – især i opskrifter er den rigtig god at bruge, synes jeg.

Hvilken  chokolade er jeres favorit? 🙂


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *