Cxense Display

Verdens bedste müsli

Det her er verdens bedste müsli. 🙂
Det er i hvert fald den tilbagemelding jeg får, når jeg serverer den for folk, eller giver den i gave – hvilket den i øvrigt er yderst velegnet som.

Derudover går Kasper nærmest i panik, hvis vi er løbet tør her på Kvisten. 🙂

Verdens bedste müsli:
(ca. 1 kilo)
– 5 dl grovvalsede havregryn
– 1 dl græskarkerner
– 1 dl solsikkefrø
– 1 dl hørfrø
– 1 dl sesamfrø
– 2 dl grofthakkede mandler
– 2 dl grofthakkede hasselnødder
– 1 dl kokosflager/kokoschips
– 1/2 dl dadelsirup eller fibersirup gold
– 1/2 dl honning
– 2 dl usødet æblemos, Urtekram
– 2 spsk. kokosolie
– 4 tsk. kanel
– 1 tsk. himalayasalt
– 1 tsk. ren vanilje

Tip: Der kan også tilsættes tørrede frugter eller bær som eksempelvis morbær, gojibær, rosiner, figner, tranebær etc.

1. Tænd ovnen på 140 grader almindelig ovn eller 130 grader varmluft.
2. Bland alle de tørre ingredienser i en skål (undtaget de tørrede frugter, hvis man vil bruge dem)
3. Bland de våde ingredienser i de tørre.
4. Fordel müslien ud over to bageplader beklædt med bagepapir og bag i 45 minutter. Rør i den hvert 15 min. Müslien vil føles blød, men bliver hård, når den bliver kold.
Først når müslien er bagt tilsættes de tørrede frugt, hvis de ønskes.

Velbekomme. 🙂

TILFØJ VARER TIL KURV:
Fibersirup gold
Dadelsirup, øko
Kokosolie, øko
Himalayasalt, øko
Ren vaniljepulver, øko
Gojibær, øko


3 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *